Over Mako-Beton

betonblokken,betonklinkers,zwembad,betonproducten,kelderzwembad,klinkers,betonproducten,kelder,parkingbetonblokken,fundering,zwembad,boordstenen,betonproductenbetonblokken,fundering,boordstenen,opritten,metselwerkbetonblokken,betonklinkers,boordstenen,kelder,metselwerkbetonklinkers,zwembad,betonproducten,parking,metselwerkzwembad,klinkers,boordstenen,kelder,parking

Opgericht in het jaar 1986, zijn we begonnen met de productie van betonblokken, ondertussen behoren straatklinkers en boordstenen ook tot ons gamma. Als familiebedrijf zijn we echter al meer dan 40 jaar actief in de bouwmaterialen sector.

Gelegen langs het Albertkanaal te Grobbendonk hebben wij de mogelijkheid om de grondstoffen per schip aan te voeren. Dit maakt een prijsgunstige aankoop mogelijk en is tevens een milieuvriendelijke manier om te vervoeren.

Er wordt enkel gewerkt met zuivere natuurlijke granulaten zoals rijnzand, rijngrind en kalksteen

Een nieuwe vol-automatische productielijn stelt ons in staat met een 5 tal personen de volledige fabriek te laten draaien.

Vanwege de nodige investeringen door de jaren heen kunnen we u een product aanbieden van zeer goede kwaliteit, en dankzij onze flexibiliteit zijn we in staat een perfecte service te bieden tegen de juiste prijs.

Op onze buitenterreinen hebben wij alle formaten op voorraad die U dagelijks nodig heeft, met of zonder pallet, aan U de keuze. Dagelijks ter uwe beschikking van 6 u ’s morgens tot 17 u ’s avonds.

Enkel verkoop aan groothandelaars in ruwbouwmaterialen en chape-firma’s, leveringen zijn mogelijk op verzoek van onze klanten op hun werf of depot.